Analys: Rekyl skapar köpläge i Com Hem!

Com Hem aktien har efter en utlöst köpsignal, inlett en rekyl för ett återtest vilket skapar ett köpläge i enlighet med den underliggande långsiktigt stigande huvudtrenden.

Com Hem levererar tv telefoni och höghastighetsbredband till svenska konsumenter och företag.

Aktien tillhör en av de starkaste aktierna på Stockholmsbörsen efter en rad köpsignaler under det gångna året. Aktien har efter en ny toppnotering för ett par veckor sedan rekylerat ned för ett test av det tidigare konsolideringstaket vilket utgör bästa möjliga ingångsnivå för en återgång till den stigande huvudtrenden. Så länge som intervalltaket agerar som stöd vid rekyler är den tekniska styrkan intakt. Detta fenomnen uppvisades i slutet av 2017 samt i början av 2018 och ledde efter ett andra test till en ny toppnotering kort därefter.

Det långsiktiga jämviktsvärdet i form av MA 40 veckor har sedan början av 2017 legat i en stabilt stigande trend och utgör ett stöd vid djupare rekyler. En trendlinje dragen över topparna har agerat som ett motstånd och indikerat ett överköpt läge på kort sikt.

Vi rekommenderar ett köp på rekyl för ett test av stödet runt 140kr. Nödutgången placeras förslagvis till en veckostängning under 132kr. Målkurs sätts konservativt till 158kr.

ComHem

Entré köp
140-142kr
Ticker
COMH

Målkurs
158kr
Marknad
OMXS Large Cap

Nödutgång
132kr
P/E
57.1

Senaste
144.90kr
Direkt avk.
4.1%

Aktien handlas ovanför det långsiktigt stigande jämviktsvärdet MA 40 veckors och under symbol COMH.

Добавить комментарий

^ Наверх